Myrsky 4kk

D-pennut täyttivät 4 kuukautta 28.1.2018. Onnea Remu, Utu, Tyyni ja Myrsky <3

Hyrskynmyrskyn etsii tositarkoituksella yhteistyökykyistä, rakastavaa, aktiivista, rajat asettavaa ja hyvät hermot omaavaa sijoituskotia mielellään Auran lähistöltä.

Myrsky on energinen, ihmisläheinen, positiivinen ja aktiivinen nuori, jolta löytyy myös erittäin jääräpäinen terrierin tahto. Parhaiten Myrskyn saa väsytettyä pääkopan toiminnalla, neiti rakastaa tekemistä vaikka keskittymiskyky ei terrierimäiseen tapaan ole kovin pitkä. Myrsky on suunnattoman hyväntahtoinen pieni riiviö, joka hallitsee viattoman ”Mitään en oo tehny” -katseen <3

Neiti on tottunut autoiluun ja on autossa rauhassa ja hiljaa omassa boksissaan. Kyläilemässä ollaan käyty eikä neiti ole tähän mennessä osannut jännittää mitään. Kaikki asianmukaiset rokotukset sekä madotukset on annettu. Myrskyn emä, isä ja isoäiti asuvat meillä kotona ja ovat nähtävissä. Pentueen sekä emän ja isän tarkemmat tiedot löydät täältä.

Yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimella. Yleensä mut tavoittaa parhaiten maililla tai laita tekstari ja soitan takaisin, kun ehdin 🙂  Yhteystiedot sivun alaosassa.

Myrsky 4 months. Photos: Mira Kares-Nyman