D-kids

Sally Justiina ja Winston saivat pentuja 28.9.2017, 1 uros + 4 narttua.  1 narttu etsii yhteistyökykyistä ja aktiivista sijoituskotia.
Pentueen sukutaulu KoiraNetissä / Sukutaulu Smooth Fox Terrier Archivessa.
Jos haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia sarikares (a) gmail.com tai soita. Ellen vastaa puhelimeen, laita tekstari niin soittelen takaisin.

Sally Justiina & Winston got puppies on 28th September, 1 male + 4 girls.
Pedigree for puppies (click for SFT archive) / Finnish KC database pedigree
If you’re interested about this litter, please don’t hesitate to contact me and ask for more information sarikares (a) gmail.com.

In Finland we have this thing called ”Reilu meininki”

Winston on toukokuussa 9 vuotta täyttänyt saksalainen herrasmies. Herran kanssa ollaan käyty eläinlääkärissä rokotuksissa ja 3 kertaa tapaturmien takia (toisen koiran purema ja kynnen katkeaminen pahasti, näistäkin aikaa jo monta vuotta). Ja tietysti myös terveystutkimuksissa käytiin eläinlääkärillä 🙂
Herra elää edelleen aktiivista elämää ja iän huomaa ainostaan harmaista karvoista. Winstonin kanssa ollaan käyty näyttelyissä, MEJÄ:ssä, käyty jäljestämässä haavoittunutta peuraa ja on herra ollut mukana luolametsälläkin muutamaan otteeseen. KotiTOKOa harrastetaan sanan varsinaisessa merkityksessä, kotona höntsäillen silloin tällöin.
Sally Justiina on toukokuussa 3 vuotta täyttänyt perheemme prinsessa. Sallyn kanssa ollaan tähän asti keskitytty näyttelyihin sekä DoBon harrastamiseen, kettua ollaan ehditty katsomaan kerran ja meno näytti positiiviselta. Uudelleen mennään, kunhan rouva on palautunut pennuista. Sally Justiinan kanssa eläinlääkärikäynnit ovatkin sitten olleet rokotukset, matolääkitykset reissuja varten, ultra ja terveystutkimukset.
Molemmat vanhemmat ovat aktiivisia ja terveenä eläneitä.

Winstonin terveystulokset:
Silmät: puhtaat
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Lonkat: B/B
Selkä:
LTV4
SP0
VA1

Sally Justiinan terveystulokset:
Silmät: puhtaat
Polvet: 0/0
Sydän: ei sivuääniä
Kyynärät: 0/0
Lonkat: B/B
Selkä:
LTV4
SP0
VA0

Presenting D-kids

(5-viikkoiskuvat: Mira Kares-Nyman)

Who Cares Deal With It
Sijoituksessa Maria Nurmisella / owned by breeding terms with Maria Nurminen

Who Cares Dynamisch
omistajat / owners: Kati Tala & Sami Seppänen

Who Cares Der Alte ”Remu”
omistaja / owner: Lauri Vuori

Who Cares Dare Me
omistajat / owners: Anu Honkanen & Jenny Lindström

All puppies are available by application only. If you are interested in any of our puppies or plans please contact us. Don’t be afraid to be in touch with us, we will be happy to tell you more about our plans and smooth fox terriers.

Pippuri
Ikävä kyllä huomasimme pienellä pippurilla huuli- ja nenähalkion 8.10.
Maanantaina 9.10. luottoeläinlääkärimme tuli tarkistamaan pienen tytön ja  jouduimme toteamaan, että pienen on parempi lähteä paremmille metsästysmaille. Vaikka tietää päätöksen olleen oikea, oli se silti tuhottoman vaikea. Tiesin, että kasvattajana tälläinen päivä tulee jostain syystä jossain vaiheessa vastaan, mutta se ei todellakaan ole helppoa. Kyyneleiltä ei vältytty. Hyvää matkaa sateenkaarisillalle pieni rakas <3
Uskomatonta kuinka nopeasti näihin pieniin kiintyy.