Puppies / Pennut

Tältä sivulta löydät lisätietoja tulevaisuuden suunnitelmistamme sekä näet aiemmat pentueemme. Jos haluat tietää lisää ja olet kiinnostunut kettuterrierin pennusta, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita. 

Sally Justiina ja Winston saivat pentuja 28.9.2017, 1 uros + 4 narttua.
Pentueen sukutaulu KoiraNetissä / Sukutaulu Smooth Fox Terrier Archivessa.
Jos haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia sarikares (a) gmail.com tai soita. Ellen vastaa puhelimeen, laita tekstari niin soittelen takaisin. 

Winston on toukokuussa 9 vuotta täyttänyt saksalainen herrasmies. Herran kanssa ollaan käyty eläinlääkärissä rokotuksissa ja 3 kertaa tapaturmien takia (toisen koiran purema ja kynnen katkeaminen pahasti, näistäkin aikaa jo monta vuotta). Ja tietysti myös terveystutkimuksissa käytiin eläinlääkärillä 🙂
Herra elää edelleen aktiivista elämää ja iän huomaa ainostaan harmaista karvoista. Winstonin kanssa ollaan käyty näyttelyissä, MEJÄ:ssä, käyty jäljestämässä haavoittunutta peuraa ja on herra ollut mukana luolametsälläkin muutamaan otteeseen. KotiTOKOa harrastetaan sanan varsinaisessa merkityksessä, kotona höntsäillen silloin tällöin.
Sally Justiina on toukokuussa 3 vuotta täyttänyt perheemme prinsessa. Sallyn kanssa ollaan tähän asti keskitytty näyttelyihin sekä DoBon harrastamiseen, kettua ollaan ehditty katsomaan kerran ja meno näytti positiiviselta. Uudelleen mennään, kunhan rouva on palautunut pennuista. Sally Justiinan kanssa eläinlääkärikäynnit ovatkin sitten olleet rokotukset, matolääkitykset reissuja varten, ultra ja terveystutkimukset.
Molemmat vanhemmat ovat aktiivisia ja terveenä eläneitä.

Winstonin terveystulokset:
Silmät: puhtaat
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Lonkat: B/B
Selkä:
LTV4
SP0
VA1

Sally Justiinan terveystulokset:
Silmät: puhtaat
Polvet: 0/0
Sydän: ei sivuääniä
Kyynärät: 0/0
Lonkat: B/B
Selkä:
LTV4
SP0
VA0

Pentujen mukana saat myös kasvattajan, joka toivoo kuulevansa pennuista myös sen jälkeen kun ne meiltä jatkavat matkaa omiin koteihinsa ja joka haluaa auttaa osaamisensa, taitojensa sekä ehtimisensä puitteissa. Kettuterrierit sopivat hyvin erilaisiin harrastuksiin, omien koiriemme kanssa käymme niin metsästämässä, verijäljellä, koiratanssissa kuin näyttelyissäkin. Lisäksi myös agility sopii mainiosti vauhdikkaalle foxille ja TOKOkin onnistuu (saattaa toki vaatia pitkäjänteisyyttä omistajalta 😉 ). Kettuterrieri on siis hyvin monipuolinen koira ja eri lajit eivät sulje pois toisiaan.

Mikäli olet kiinnostunut tulevaisuuden suunnitelmistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!


Jos olet kiinnostunut sileäkarvaisen kettuterrierin pennusta, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää tästä mahtavasta rodusta. Kaikki pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröityinä, sirutettuina ja moneen kertaan madotettuina.


From this page you will find information about our future plans & litters.

Sally Justiina & Winston got puppies on 28th September, 1 male + 4 girls.
Pedigree for puppies (click for SFT archive) / Finnish KC database pedigree
If you’re interested about this litter, please don’t hesitate to contact me and ask for more information sarikares (a) gmail.com.


All puppies are available by application only. If you are interested in any of our puppies or plans please contact us. Don’t be afraid to be in touch with us, we will be happy to tell you more about our plans and smooth fox terriers.

IMG_5496IMG_5579IMG_5661IMG_5681IMG_5840OLYMPUS DIGITAL CAMERAapuppies