Puppies / Pennut

Tältä sivulta löydät lisätietoja tulevaisuuden suunnitelmistamme. Jos haluat tietää lisää ja olet kiinnostunut kettuterrierin pennusta, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita. 

Meillä on suunnitteilla pentue vuodelle 2021.

Pentujen mukana saat myös kasvattajan, joka toivoo kuulevansa pennuista myös sen jälkeen kun ne meiltä jatkavat matkaa omiin koteihinsa ja joka haluaa auttaa osaamisensa, taitojensa sekä ehtimisensä puitteissa. Kettuterrierit sopivat hyvin erilaisiin harrastuksiin, omien koiriemme kanssa käymme niin metsästämässä, verijäljellä, koiratanssissa kuin näyttelyissäkin. Lisäksi myös agility sopii mainiosti vauhdikkaalle foxille ja TOKOkin onnistuu (saattaa toki vaatia pitkäjänteisyyttä omistajalta 😉 ). Kettuterrieri on siis hyvin monipuolinen koira ja eri lajit eivät sulje pois toisiaan.

Mikäli olet kiinnostunut tulevaisuuden suunnitelmistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!


Jos olet kiinnostunut sileäkarvaisen kettuterrierin pennusta, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää tästä mahtavasta rodusta. Kaikki pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröityinä, sirutettuina ja moneen kertaan madotettuina.


From this page you will find information about our future plans & litters.

We have puppyplans for year 2021!


If you’re interested about this litter, please don’t hesitate to contact me and ask for more information sarikares (a) gmail.com.


All puppies are available by application only. If you are interested in any of our puppies or plans please contact us. Don’t be afraid to be in touch with us, we will be happy to tell you more about our plans and smooth fox terriers.

IMG_5496IMG_5579IMG_5661IMG_5681IMG_5840OLYMPUS DIGITAL CAMERAapuppies